Cyklistický HiPower Smart trenažer Cycplus T3

Novinka

27 490 Kč včetně DPH

Produktový kód: CPLUST3

dodání do 14 dnů
Novinka

Novinka v naší nabídce, která představuje to nejlepší, co Vám můžeme v této oblasti nabídnout.

Specifikace produktu

Název zboží:Cyklistický HiPower Smart trenažer Cycplus T3
Model:T3 Bike trainer

Popis produktu

Vlajková loď cyklistických smart trenažerů od značky CYCPLUS, to je právě trenažer CYCPLUS T3. Je čistou evolucí již tak velmi dobrého trenažeru T2, oproti kterému nabízí mnohem vyšší rozsah měřených dat a navíc dokáže reportovat i další metriky. Trenažer CYCPLUS T3 je vybaven speciálně vyvinutým BLDC motorem, který je schopný poskytovat točivý moment až 110 Nm, měřit Váš výkon až do 2800 W a simulovat i 27% stoupání. Navíc jsou simulace stoupání velmi realistická a díky své konstrukci zvládne motor T3 poskytovat rovnoměrný odpor i při nízkých kadencích.
BLDC motor trenažeru T3 je opatřen inovativním chlazením, které obstarává speciální měděný plát instalovaný v blízkosti motoru. Při testování bylo potvrzeno, že takto dokonalý systém chlazení umožní trenažeru zvládnout simulaci 17% stoupání s odporem 48 Nm po dobu 60 minut. 14% stoupání s odporem trenažeru 40 Nm můžete jet klidně celý den.
CYCPLUS T3 dokáže reportovat data s velmi vysokou přesností, oproti trenažeru T2 přináší i měření Left/Right balance, je tedy schopen ukázat, která noha byla během Vašeho tréninku silnější a o kolik procent. Dále je možné si trenažer přizpůsobit skrze aplikaci podle Vaší hmotnosti nebo si trenažer nastavit kompletně dle Vašich tréninkových preferencí.
Pokud si budete chtít vzít trenažer na místo, kam nedosáhne elektřina, také to nebude problém. Trenažer dokáže fungovat i bez připojeného napájení a generovat si tak energii pro svůj provoz během Vaší jízdy.
Simulace klesání posouvá trenažer CYCPLUS T3 na ještě vyšší úroveň, bere v potaz rychlost větru, sklon, odpor terénu a Vámi přednastavená data k tomu, aby Váš prožitek z jízdy byl co největší.
CYCPLUS T3 používá standardizované komunikační protokoly Bluetooth®, ANT+ a FE-C. Díky nim se trenažer zvládne snadno připojit k zařízením s různými operačními systémy (PC, MAC, Android, IOS) a společně s nimi využívat ty nejoblíbenější aplikace, jakými jsou třeba Zwift nebo Rouvy. Také lze trenažer bez problémů připojit k různým cyklopočítačům a chytrým hodinkám pro ještě větší prožitek z tréninku.
O stabilitu trenažeru se starají 4 výklopné nohy, ty jsou navíc opatřeny gumovými tlumícími bloky, které umožňují výkyv kola až o osm stupňů na obě strany.
Trenažer CYCPLUS T3 je kompatibilní s naprostou většinou jízdních kol, zahrnujíce kola s kotoučovými brzdami, pevnými osami i rychloupínáky. Na trenažer lze namontovat jakákoliv kazeta s počtem pastorků 8-12, můžete si tak z Vašeho trenažeru vytvořit přesnou kopii Vašeho kola, které používáte venku.
Hmotnost trenažeru CYCPLUS T3 je 19,4 kg, proto je vybaven velkou rukojetí, takže ani manipulace s ním nebude nijak obtížná.

  • BLDC motor zajistí realistický projev a dokonalou simulaci sjezdů a stoupání (až 27%)
  • velmi nízká hlučnost
  • velmi vysoká přesnost bez nutnosti kalibrace
  • možnost nastavení a přizpůsobení dle Vašich tréninkových preferencí
  • dokáže fungovat i bez připojení do elektřiny
  • sofistikovaný systém chlazení
  • Bluetooth®, ANT+ a FE-C
  • maximální výkon 2800 W a maximální kroutící moment 110 Nm
  • Left/Right balance
  • 4 výklopné nohy s tlumícími silikonovými bloky
  • realistický pocit ze šlapání díky výkyvu do stran (až 8°)
  • kompatibilita s většinou jízdních kol
  • možnost montáže kazet v rozsahu 8-12 pastorků
  • hmotnost 19,4 kg
  • podložka součástí balení

Co je u nás nového

Pumpa AS2 Pro v testu MT Biker magazínu.

17. 06. 2024 – Malého velkého pomocníka otestoval slovenský magazín MT Biker. Článek si můžete přečíst zde.

číst dále

Elektrické mini pumpy CYCPLUS

19. 04. 2024 – Do nabídky exkluzivně zařazujeme nový produkt - elektrické mini pumpy od společnosti CYCPLUS.

číst dále